Ευχαριστούμε τον ΖΑΟΝ Κηφισιάς για την φιλοξενία!

20.12.2021

Το τμήμα μπάσκετ του Παναθηναϊκού ΑμεΑ φιλοξενήθηκε φέτος στην χριστουγεννιάτικη γιορτή του ΖΑΟΝ Κηφισιάς (Ζηρίνειος Αθλητικός Όμιλος Νεανίδων) την Κυριακή 19/12 στο κλειστό της Πολιτείας!

Οι παίκτες της ομάδας μας μαζί με τον προπονητή, Κώστα Χρόνη, έδωσαν το παρών και έζησαν μοναδικές στιγμές με τις αθλήτριες του ΖΑΟΝ. Σε ένα άκρως χριστουγεννιάτικο και οικογενειακό κλίμα είχαν την ευκαιρία να γίνουν ένα με τα παιδιά του συλλόγου μυώντας τους περισσότερο στον κόσμο του μπάσκετ με αμαξίδιο. 

Μάλιστα ακολούθησε και διπλό μεταξύ των παικτών μας, εκπαιδευτικού χαρακτήρα, ενώ στο τέλος οι αθλήτριες του ΖΑΟΝ δοκίμασαν σουτάκια με τα αμαξίδια κάτι που, όπως φαίνεται ευχαριστήθηκαν και διασκέδασαν!

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους συντελεστές της χθεσινής εκδήλωσης για την πρόσκληση και την άρτια διοργάνωση, καθώς και τον δήμαρχο Κηφισιάς, κύριο Γιώργο Θωμάκο, για την πολύτιμη βοήθειά του!

Στην gallery που ακολουθεί θα δείτε περισσότερες φωτογραφίες από την χθεσινή εκδήλωση.

This message is only visible to admins.
Problem displaying Facebook posts. Backup cache in use.
Click to show error
Error: Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons. Type: OAuthException

Τελευταία Νέα

«Ασημένιος» ο Βλασταράς

Ο σκοπευτής του Παναθηναϊκού Χρήστος Βλασταράς πήρε το ασημένιο μετάλλιο στο Para Trap στο PT3. Αν και ο αθλητής του ΠΑΟ αγωνίστηκε για πρώτη φορά στο συγκεκριμένο αγώνισμα της σκοποβολής εντούτοις πήγε εξαιρετικά και κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο. Έδειξε ότι είναι...

Ιστορικό ξεκίνημα στο Para trap

Ο σκοπευτής του Συλλόγου Χρήστος Βλαστάρας έγινε ο πρώτος που αγωνίστηκε στο αγώνισμα ΑμεΑ του Para trap και αύριο θα διεκδικήσει ότι καλύτερο μπορεί στον τελικό. Ο Πειραιώτης σκοπευτής του «τριφυλλιού» ήταν ο πρώτος αθλητής ΑμεΑ του Συλλόγου που αγωνίστηκε στο...

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑμεΑ

Μετά από ζυμώσεις μηνών, στον Παναθηναϊκό ξεκινήσαμε στα τέλη του 2018 μια προσπάθεια δημιουργίας ενός σύγχρονου σωματείου ΑμεΑ σε διεθνή πρότυπα. Με τη συνεργασία της διοίκησης του Παναθηναϊκoύ Α.Ο., ιδρύθηκε ένα νέο σωματείο, ο Παναθηναϊκός Α.Ο. ΑμεΑ.

Share This