Το πήραν με το…σπαθί τους!

11.12.2021

Ο 1638ος τίτλος του Παναθηναϊκού φέρνει την υπογραφή του τμήματος ξιφασκίας με αμαξίδιο του «τριφυλλιού» καθώς το «τριφύλλι» κατέκτησε το πρωτάθλημα με έξι χρυσά μετάλλια, έξι αργυρά και τρία χάλκινα.

Η υπεροχή του ΠΑΟ στο τμήμα ξιφασκίας με αμαξίδιο μπορεί να περίμενε περίπου 2,5 χρόνια καθώς τόσα πέρασαν από το περασμένο πρωτάθλημα ωστόσο όταν έφτασε η ώρα επιβεβαίωσαν τον τίτλο του φαβορί.

Ο κόουτς Δημήτρης Κάζαγλης δημιούργησε ένα πολύ δυνατό σύνολο έχοντας τους περισσότερους αθλητές-τριες του πρωταθλήματος και έφτασε δίκαια στην κατάκτηση του.

Στο πλευρό του ήταν πάντα ο βοηθός του Γιώργος Σουλιώτης που προσέφερε τις πολύτιμες υπηρεσίες του.

Στη γενική κατάταξη ο Παναθηναϊκός πήρε άξια την πρώτη θέση με έξι χρυσά μετάλλια, έξι αργυρά μετάλλια και τρία χάλκινα.

Δεύτερη ήταν η ομάδα του Σπάρτακου με τρία χρυσά μετάλλια και δύο ασημένια μετάλλια, ενώ Τρίτη ήτανν η ομάδα των Αετών με ένα χρυσό και ένα ασημένιο μετάλλιο.

Τέταρτη ήταν η ομάδα του Ιππόκαμπου με ένα χρυσό και ένα χάλκινο μετάλλιο και Πέμπτη η ομάδα του Αμαρουσίου με δύο ασημένια μετάλλια.

Αναλυτικά τα συνοπτικά αποτελέσματα και οι αναπηρικές κατηγορίες των αθλητών

Ξίφος ασκήσεως (Α-Β Ανδρών): 1ος Στέλιος Σουλιώτης (Παναθηναϊκός), 2ος Απόστολος Δαβής (Παναθηναϊκός)

Ξίφος ασκήσεως (Α-Β Γυναικών): 1η Έφη Βλάμη (Σπάρτακος), 2η Γεωργία Καλτσή (Παναθηναϊκός)

Ξίφος ασκήσεως (C-Ανδρών) :1ος Αντώνης Βούλγαρης (Ιππόκαμπος), 2ος Μιχάλης Ασβεστάς (Παναθηναϊκός)

Ξίφος Μονομαχίας (Α-Γυναικών):1Η Έφη Βλάμη (Σπάρτακος), 2η Πένυ Σκάρου (Παναθηναϊκός)

Ξίφος μονομαχίας (Β-ανδρών): 1ος Πάνος Τριανταφύλλου (Παναθηναϊκός), 2ος Ατζολιδάκης (Μαρούσι), 3ος Βούλγαρης (Ιππόκαμπος)

Ξίφος μονομαχίας (Β-Γυναικών): 1η Κέλυ Λουφάκη (Αετοί), 2η Γεωργία Καλτσή (Παναθηναϊκός)

Ξίφος μονομαχίας (Α Ανδρών):1ος Βασίλης Ντούνης (Παναθηναϊκός), 2ος Γεράσιμος Πυλαρινός (Σπάρτακος), 3ος Γιάννης Παπαϊωάννου (Παναθηναϊκός)

Σπάθη (Α΄ Γυναικών): 1η Έφη Βλάμη (Σπάρτακος), 2η Πένυ Σκάρου (Παναθηναϊκός)

Σπάθη (Β-Γ Ανδρών): 1ος Πάνος Τριανταφύλλου (Παναθηναϊκός), 2ος Ατζολιδάκη (Μαρούσι), 3ος Στέλιος Σουλιώτης (Παναθηναϊκός)

Σπάθη (Β Γυναικών): 1η Γεωργία Καλτσή (Παναθηναϊκός), 2η Κέλυ Λουφάκη (Αετοί)

Σπάθη (Α Ανδρών): 1ος Βασίλης Ντούνης (Παναθηναϊκός), 2ος, Γεράσιμος Πυλαρινός (Σπάρτακος), Απόστολος Δαβής (Παναθηναϊκός)

This message is only visible to admins.
Problem displaying Facebook posts. Backup cache in use.
Click to show error
Error: Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons. Type: OAuthException

Τελευταία Νέα

Συλλεκτικό t-shirt για το φετινό double!

Ένα t-shirt αφιερωμένο στην μεγάλη επιτυχία της -διπλής- κατάκτησης του πρωταθλήματος στην Α1 κατηγορία και του Κυπέλλου Ελλάδος παρουσίασε το τμήμα μπάσκετ με αμαξίδιο του Παναθηναϊκού ΑμεΑ.

«Ασημένιος» ο Βλασταράς

Ο σκοπευτής του Παναθηναϊκού Χρήστος Βλασταράς πήρε το ασημένιο μετάλλιο στο Para Trap στο PT3. Αν και ο αθλητής του ΠΑΟ αγωνίστηκε για πρώτη φορά στο συγκεκριμένο αγώνισμα της σκοποβολής εντούτοις πήγε εξαιρετικά και κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο. Έδειξε ότι είναι...

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑμεΑ

Μετά από ζυμώσεις μηνών, στον Παναθηναϊκό ξεκινήσαμε στα τέλη του 2018 μια προσπάθεια δημιουργίας ενός σύγχρονου σωματείου ΑμεΑ σε διεθνή πρότυπα. Με τη συνεργασία της διοίκησης του Παναθηναϊκoύ Α.Ο., ιδρύθηκε ένα νέο σωματείο, ο Παναθηναϊκός Α.Ο. ΑμεΑ.

Share This