Ο Κοντογιάννης και στο παραμπάντμιντον!

07.02.2021

Ο σημαντικός αθλητής ΑμεΑ του Παναθηναϊκού Παναγιώτης Κοντογιάννης μετά το μπάσκετ με αμαξίδιο και τη σκοποβολή ΑμεΑ θα ενισχύσει τον Σύλλογο και στο Μπάντμιντον.

Πρόκειται για μια κίνηση που φανερώνει την στήριξη του αθλητή από την Αχαϊα προς το «τριφύλλι» προκειμένου να το στηρίξει και να του δώσει όσο το δυνατόν περισσότερους βαθμούς.

Ο Κοντογιάννης έχει ξανασχοληθεί με το συγκεκριμένο αγώνισμα στην Πάτρα και θα είναι ένας ακόμα αθλητής του τμήματος.

Σε δήλωση του ο ίδιος ανέφερε «Το να παίζεις για το τριφύλλι σε οποιοδήποτε σπορ είναι ένα συναίσθημα που θα το ονειρευόταν οποιοσδήποτε ασχολείται με τον αθλητισμό»

This message is only visible to admins.
Problem displaying Facebook posts. Backup cache in use.
Click to show error
Error: Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons. Type: OAuthException

Τελευταία Νέα

Συλλεκτικό t-shirt για το φετινό double!

Ένα t-shirt αφιερωμένο στην μεγάλη επιτυχία της -διπλής- κατάκτησης του πρωταθλήματος στην Α1 κατηγορία και του Κυπέλλου Ελλάδος παρουσίασε το τμήμα μπάσκετ με αμαξίδιο του Παναθηναϊκού ΑμεΑ.

«Ασημένιος» ο Βλασταράς

Ο σκοπευτής του Παναθηναϊκού Χρήστος Βλασταράς πήρε το ασημένιο μετάλλιο στο Para Trap στο PT3. Αν και ο αθλητής του ΠΑΟ αγωνίστηκε για πρώτη φορά στο συγκεκριμένο αγώνισμα της σκοποβολής εντούτοις πήγε εξαιρετικά και κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο. Έδειξε ότι είναι...

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑμεΑ

Μετά από ζυμώσεις μηνών, στον Παναθηναϊκό ξεκινήσαμε στα τέλη του 2018 μια προσπάθεια δημιουργίας ενός σύγχρονου σωματείου ΑμεΑ σε διεθνή πρότυπα. Με τη συνεργασία της διοίκησης του Παναθηναϊκoύ Α.Ο., ιδρύθηκε ένα νέο σωματείο, ο Παναθηναϊκός Α.Ο. ΑμεΑ.

Share This