Πινγκ Πονγκ: Μεταγραφές

16.01.2020

09.01.2020 | Πήρε Χαρακλιά το «τριφύλλι»

Μια ακόμα σημαντική προσθήκη για τον σύλλογο μας καθώς ενέταξε στο έμψυχο δυναμικό του τον αθλητή πινγκ πονγκ Παντελή Χαρακλιά. Ο Αρτινός αθλητής ήρθε με την μορφή δανεισμού στον αγαπημένο του Σύλλογο από τον ΠΑΣΚΑ και έχει να επιδείξει αρκετές επιτυχίες ενώ πέρυσι κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο πανελλήνιο πρωτάθλημα ΑμεΑ στην κατηγορία ΤΤ10 με τη φανέλα του Κότινου Αλεξανδρούπολης. Επιπλέον στο παρελθόν ήταν αθλητής και του ΑΣΦΕΑ Ιωαννίνων και πρόκειται για τον πρώτο αθλητή ΑμεΑ πινγκ πονγκ του ΠΑΟ.

In the land of father... Ο κοουτς της ομάδας μπάσκετ με αμαξίδιο Κώστας Χρόνης βρέθηκε στην Κεφαλονιά και έτυχε θερμής υποδοχής απο την ομάδα του Παναθηναϊκου Κεφαλονιάς ενώ λίγο αργότερα εκπρόσωποι της Θυρας 13 του νησιού του έκαναν ένα προσωπικό δώρο. ... See MoreSee Less

View on Facebook

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑμεΑ

Μετά από ζυμώσεις μηνών, στον Παναθηναϊκό ξεκινήσαμε στα τέλη του 2018 μια προσπάθεια δημιουργίας ενός σύγχρονου σωματείου ΑμεΑ σε διεθνή πρότυπα. Με τη συνεργασία της διοίκησης του Παναθηναϊκoύ Α.Ο., ιδρύθηκε ένα νέο σωματείο, ο Παναθηναϊκός Α.Ο. ΑμεΑ.

Share This