Μπάσκετ: Μεταγραφές

15.01.2020

15.01.2020 | «Πράσινος» και ο Μουμτζόγλου!

Αθλητής του σωματείου μας θα είναι πλέον ο Αποστόλης Μουμτζόγλου ο οποίος θα στελεχώσει το τμήμα μπάσκετ με αμαξίδιο του Συλλόγου και θα φορέσει το ένδοξο έμβλημα της αγαπημένης του ομάδας. Πρόκειται για μια ακόμα σπουδαία μεταγραφή καθώς ο Μουμτζόγλου είναι ο πρώτος ΑμεΑ αθλητής που πήρε μεταγραφή για ομάδα του εξωτερικού και πιο συγκεκριμένα τη Ρόμα. Αργότερα συνέχισε την καριέρα του στη Γαλλία στη Σεντ Αβόλτ. Το βιογραφικό του Ηλιουπολίτη αθλητή  ήταν πλούσιο και στην Ελλάδα φυσικά καθώς είχε κατακτήσει οκτώ πρωταθλήματα Ελλάδας , ένα νταμπλ και κύπελλα με τους Αετούς και τον ΠΑΣΚΑ. Επιπλέον έχει συμμετάσχει στο παρελθόν και σε πανελλήνια πρωταθλήματα στίβου και τένις.

 

14.01.2020 | Στον Παναθηναϊκό ο Τριανταφύλλου!

Σε μια σπουδαία μεταγραφική κίνηση προχώρησε ο σύλλογος μας καθώς ενέταξε στο έμψυχο δυναμικό του τον Πάνο Τριανταφύλλου. Πρόκειται για έναν από τους κορυφαίους Έλληνες αθλητές ΑμεΑ  και ουσιαστικά είναι μια ακόμα…διπλή μεταγραφή για τον Σύλλογο καθώς θα συμμετέχει στα τμήματα ξιφασκίας με αμαξίδιο καθώς και μπάσκετ με αμαξίδιο. Ο 34χρονος αθλητής αποκτήθηκε από το Μαρούσι και στις πιο πρόσφατες επιτυχίες του  ήταν  ασημένιος παραολυμπιονίκης στη σπάθη στο Ρίο , παγκόσμιος πρωταθλητής  στη ξιφασκία πριν λίγο καιρό στην Ολλανδία και «χάλκινος» στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα του 2018 στην Ιταλία. Παράλληλα στο μπάσκετ με αμαξίδιο βρίσκεται στην Εθνική ομάδα από το 2005 και αναμφίβολα αναμένεται να βοηθήσει το «τριφύλλι» και στα δύο αθλήματα.

 

11.01.2020 | «Πράσινος» και ο Τσαουσίδης!

Συνεχίζουμε τις μεταγραφικές μας κινήσεις και ανακοινώνουμε την απόκτηση του διεθνή καλαθοσφαιριστή με αμαξίδιο Γιώργου Τσαουσίδη. Πρόκειται για έναν έμπειρο αθλητή που αγωνιζόταν στο Μαρούσι και ήταν μέλος της Εθνικής ομάδας που ανέβηκε στην Β΄ Κατηγορία του Πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος το καλοκαίρι. Ουσιαστικά είναι μια… διπλή μεταγραφή καθώς πέραν της ομάδας μπάσκετ με αμαξίδιο του Παναθηναϊκού που θα την στηρίξει στην φετινή της προσπάθεια στην Α1, θα είναι και μέλος της ομάδας σκοποβολής του «τριφυλλιού» και συμμετέχει σε αγώνες αεροβόλου πιστολιού.
[custom-facebook-feed]

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑμεΑ

Μετά από ζυμώσεις μηνών, στον Παναθηναϊκό ξεκινήσαμε στα τέλη του 2018 μια προσπάθεια δημιουργίας ενός σύγχρονου σωματείου ΑμεΑ σε διεθνή πρότυπα. Με τη συνεργασία της διοίκησης του Παναθηναϊκoύ Α.Ο., ιδρύθηκε ένα νέο σωματείο, ο Παναθηναϊκός Α.Ο. ΑμεΑ.

Share This