Σκοποβολή: Μεταγραφές

13.01.2020

05.01.2020 | Ο Γιάννης Παπαϊωάννου είναι και επίσημα αθλητής του Παναθηναϊκού ΑμεΑ σε ξιφασκία και σκοποβολή.

Ο «πράσινος» αθλητής  από την Ελευσίνα μετεγγράφηκε στον αγαπημένο του Σύλλογο από τον ΠΑΣΚΑ όπου είχε αγωνιστεί στο παρελθόν ως αθλητής επιτραπέζιας αντισφαίρισης. Επιπλέον πρόκειται για ένα από τα ιδρυτικά στελέχη των Green Rolling Rebels αποδεικνύοντας ποικιλοτρόπως την αγάπη του για τον Σύλλογο.

 

30.12.2019 | «Μπαμ» με Μπούτη!

Ο αθλητής σκοποβολής Τάσος Μπούτης είναι το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού ΑμεΑ που ήρθε από την ομάδα των Αετών, στην ομάδα της καρδιάς του. Ο Αρτινός αθλητής είναι από τους πλέον σημαντικούς στην Ελλάδα έχει αναδειχτεί πολλάκις πρωταθλητής Ελλάδας ενώ έχει κατακτήσει ασημένια και χάλκινα μετάλλια σε παγκόσμια κύπελλα.

 

29.12.2019 | Ο Κοντογιάννης κρατάει ψηλά τη σημαία και σε άλλα σπορ!

Ο Παναγιώτης Κοντογιάννης ανήκει πλέον στον Παναθηναϊκό ΑμεΑ σε …όλα τα σπορ (μεταγραφή από τον Ήφαιστο Πατρών) πέραν του μπάσκετ με αμαξίδιο. Ο «εγκέφαλος» της ομάδας με το νούμερο 33 θα επιχειρήσει να κρατήσει ψηλά τη σημαία και σε άλλα αθλήματα αρχής γενομένης από τη σκοποβολή ΑμεΑ.

 

22.12.2019 | Πρώτη «πράσινη» μεταγραφή ο Βλαστάρας!

Λίγο πριν την ονομαστική του γιορτή ο Χρήστος Βλασταρας έγινε και επίσημα αθλητής του Παναθηναϊκού Αμέα με βασικό άθλημα την σκοποβολή. Ο 43χρονος αθλητής που αγωνιζόταν στους Αετούς ήρθε στο «τριφύλλι» που αγωνίζεται και στην ομάδα των αρτιμελών! Το αγώνισμα του είναι το αεροβόλο πιστόλι και έχει καλά πλασαρίσματα (ακόμα και 10η θέση) ενώ στο περσινό πανελλήνιο πρωτάθλημα των ΑμεΑ ήταν έκτος.

[custom-facebook-feed]

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑμεΑ

Μετά από ζυμώσεις μηνών, στον Παναθηναϊκό ξεκινήσαμε στα τέλη του 2018 μια προσπάθεια δημιουργίας ενός σύγχρονου σωματείου ΑμεΑ σε διεθνή πρότυπα. Με τη συνεργασία της διοίκησης του Παναθηναϊκoύ Α.Ο., ιδρύθηκε ένα νέο σωματείο, ο Παναθηναϊκός Α.Ο. ΑμεΑ.

Share This