Δημιουργία Τμήματος Κολύμβησης

04.07.2019

Το σωματείο μας, Παναθηναϊκός ΑμεΑ, συνεχίζει την δράση του στον αθλητισμό και κάνει άνοιγμα στον χώρο της κολύμβησης.

Υπεύθυνος του εγχειρήματος αναλαμβάνει ο ομοσπονδιακός προπονητής ΑμεΑ και παράλληλα τεχνικός του Παναθηναϊκού, Παναγιώτης Παϊπέτης. Στους αγώνες Κολύμβησης συμμετέχουν αθλητές και αθλήτριες με: κινητικές αναπηρίες και με ολική ή μερική απώλεια όρασης.

 

Στους κολυμβητές με κινητικές αναπηρίες η ταξινόμηση σε κατηγορίες είναι σχετικά πιο περίπλοκη. Ανάλογα με τον τύπο της αναπηρίας, εξετάζεται ο βαθμός μυϊκής δύναμης, ο συντονισμός κινήσεων ή το εύρος της κίνησης και, στη συνέχεια, αξιολογείται μέσα στο νερό η λειτουργική δυνατότητα και ο περιορισμός κινήσεων στα διάφορα στυλ κολύμβησης.

 

Τις προσεχείς ημέρες θα υπάρξουν περισσότερες λεπτομέρειες ενώ οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν στα τηλέφωνα: 6941597775 και 6946318023 ,  στο mail info@panathinaikosamea.gr καθώς και στη σελίδα στο fb Παναθηναϊκός ΑμεΑ.

«Πρωτάθλημα στη Λεωφόρο θέλω» Ο Παναθηναϊκός ΑμεΑ εύχεται την κατάκτηση του πρωταθλήματος στο αγαπημένο τμήμα βόλεϊ του «τριφυλλιού» με το οποίο έχει στενές σχέσεις. ... See MoreSee Less

View on Facebook

Αφού πρώτα δώσουμε πολλά συγχαρητήρια στην ομάδα του βόλεϊ για τη μεγάλη νίκη, θέλουμε να ενημερώσουμε ότι ο Παναθηναϊκός ΑΟ ΑμεΑ εξέδωσε κάρτες ενίσχυσης για τα τμήματα του. Το κόστος είναι 30 ευρώ και θα ενημερωθείτε εντός των επόμενων ημερών για τον τρόπο διάθεσης.

ΥΓ Επειδή οι πόροι μας σε επίπεδο ανθρώπινου δυναμικού είναι περιορισμένοι, θα χρειαστεί υπομονή και συνεργασία απ όλους για την παραλαβή των καρτών.

ΥΓ Είναι καθήκον όλων μας η εγγραφή στον Ερασιτέχνη.
... See MoreSee Less

View on Facebook

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑμεΑ

Μετά από ζυμώσεις μηνών, στον Παναθηναϊκό ξεκινήσαμε στα τέλη του 2018 μια προσπάθεια δημιουργίας ενός σύγχρονου σωματείου ΑμεΑ σε διεθνή πρότυπα. Με τη συνεργασία της διοίκησης του Παναθηναϊκoύ Α.Ο., ιδρύθηκε ένα νέο σωματείο, ο Παναθηναϊκός Α.Ο. ΑμεΑ.

Share This